TERMENI SI CONDITII

Prezentul regulament reprezinta termenii si conditiile de utilizare ale site-ului rebel-electro.ro. Orice comanda plasata pe acest site trebuie sa fie de acord cu prezentul Regulament. Orice comanda va fi realizata în conformitate cu acest Regulament si cu legislatia aplicabila în vigoare.

REGULAMENTUL MAGAZINULUI

 1. INTRODUCERE
 2. ALL TECH  SERV  S.R.L., cu sediul în Tg. Ocna , str. Iernii nr.10 , jud. Bacau
 3. CIF: 35741155  Nr.Reg.Com: J4/322/2016 faciliteaza achizitionarea de marfuri cu ajutorul retelei electronice (Internet) – de la adresa: www.rebel-electro.ro. Administratorul datelor personale ale clientilor Magazinului este societatea ALL TECH SERV  S.R.L.
 4. Prezentul Regulament stabileste principiile de efectuare a înregistrarilor si de utilizare a contului de magazin, principiile de rezervare pe cale electronica a produselor disponibile în magazin, de plasare de comenzi, precum si principiul încheierii contractelor de vânzare a marfurilor.
 5. Informatiile despre marfurile din magazin constituie o invitatie la încheierea de contracte de vânzare în sensul legilor în vigoare, conform conditiilor din documentul Termeni si Conditii.
 6. Informatii detaliate despre proprietatile marfii, pretul acesteia, materialul din care este realizata etc.
 7. Fotografiile si prezentarile produselor oferite au drept scop prezentarea acelor modele de marfuri concret indicate de acestea.

 

 1. REGULILE DE UTILIZARE A MAGAZINULUI SI DE INCHEIERE DE CONTRACTE DE VÂNZARE A MARFURILOR
 2. Contractul de vânzare a marfurilor se încheie între utilizatorul magazinului („CLIENT”) si ALL TECH  SERV  S.R.L.
 3. Conditiile utilizarii magazinului sunt cunoasterea acestui Regulament si acceptarea sa.
 4. Informatiile furnizate de Client în timpul plasarii comenzii trebuie sa fie reale, actuale si exacte. ALL TECH  SERV  S.R.L.îsi rezerva dreptul de a refuza realizarea comenzii, în cazul când datele furnizate nu sunt suficient de exacte si nu permit predarea corespunzatoare a produselor. Înainte de a refuza realizarea comenzii, ALL TECH  SERV  S.R.L.va depune toate eforturile pentru contactarea Clientului, pentru a stabili datele necesare pentru realizarea comenzii.
 5. Magazinul ia toate masurile administrative impuse de normele juridice, pentru protejarea datelor personale ale Clientilor si mai ales de a preveni obtinerea si modificarea de catre persoane neautorizate a datelor personale furnizate în timpul înregistrarii.

 

 1. Clientul care a utilizat Magazinul are obligatiile:
 2. a)       de a nu furniza si transmite informatii interzise prin lege;
 3. b)       de a utiliza Magazinul într-un mod care sa nu perturbe functionarea acestuia;
 4. c)       de a nu difuza si de a nu plasa în cadrul Magazinului informatii comerciale incorecte;
 5. d)     de a utiliza Magazinul într-un mod care sa nu creeze inconveniente pentru alti clienti si pentru Administratorul Magazinului;
 6. e)       de a folosi informatiile amplasate în paginile magazinului doar în scop personal.

 

III. INCHEIEREA CONTRACTELOR DE VÂNZARE:

 1. Plasarea comenzilor se realizeaza dupa cum urmeaza:
 2. a)       pe pagina web a Magazinului, urmând procedura de plasare a comenzilor,
 3. b)       telefonic, prin contact cu infolinia Magazinului la numarul de telefon 0740.091.530
 4. c)       prin e-mail, transmitând comanda cu Marfurile alese pe adresa: vanzari@rebel-electro.ro
 5. Clientul poate plasa o comanda fara a fi nevoie de a-si înregistra permanent datele personale în baza de date a Magazinului (asa numitele cumparaturi fara înregistrare).
 6. Conditia plasarii comenzii o constituie completarea în formular a tuturor datelor cerute, necesare pentru expediere si pentru generarea din sistem a facturii fiscale sau bonului fiscal.
 7. Pentru a plasa o comanda se aleg Marfurile din Magazin, mai ales în ceea ce priveste cantitatea, culoare, marimea, dupa care se trece la “Cos de cumparaturi” si continua procedura de plasare a comenzii selectându-se diferitele optiuni.
 8. Magazinul primeste comenzile plasate on-line pe parcursul întregii zile, în toate zilele saptamânii. Comenzile plasate prin telefon sau prin posta electronica sunt primite în zilele lucratoare între orele 9.00 – 18.00. Comenzile plasate în zilele libere sau de sarbatori vor fi prelucrate în decurs de doua zile lucratoare de la data plasarii comenzii
 9. Pâna la momentul confirmarii selectarii Marfurilor cu tasta „Trimite comanda” Clientul are posibilitatea de a efectua modificari referitoare la Marfa din comanda, precum si la datele pentru livrare si de facturare. Confirmarea de catre Client a comenzii prin tasta „Comanda si plateste” este echivalenta cu acceptarea obligatiei de a face plata pretului Marfurilor si a costurilor de livrare, lucru despre care Clientul este informat direct, înainte de confirmarea comenzii.
 10. Confirmarea de catre Client a comenzii conform pct. 6 de mai sus constituie oferta transmisa de Client catre ALL TECH  SERV, de a încheia contractul de vânzare, conform continutului comenzii si prezentului Regulament.
 11. In momentul plasarii comenzii conform pct. 6 de mai sus, Clientul primeste la adresa de e-mail indicata un mesaj referitor la comanda plasata: cantitatile de Marfuri comandate, valoarea comenzii, tipul de livrare si de plata ales, timpul de livrare a comenzii precum si datele de contact ale Clientului, Magazinului, informatii despre modul de depunere a reclamatiei în privinta Marfurilor precum si despre dreptul Clientului de a se retrage din contractul de vânzare. Procedura aceasta reprezinta si o confirmare a primirii de catre Magazin a ofertei de achizitie din partea Clientului.
 12. Magazinul transmite confirmarea acceptului sau refuzul de a accepta comanda Clientului, transmisa prin e-mail sau telefonic (Confirmarea realizarii si livrarii comenzii) la adresa de e-mail indicata de acesta. Dupa primirea acestei confirmari, se ajunge la încheierea între Client si ALL TECH  SERV a contractului de vânzare a Marfurilor comandate de Client.
 13. Contractul de vânzare se încheie în limba româna, având continutul prezentulului Regulament completat cu comanda plasata de Client.
 14. Fara atingerea dreptului Clientului de se retrage din contract, conform legislatiei în vigoare, Clientul poate renunta la comanda înainte de a primi de la Magazin confirmarea ofertei de achizitie, adica înainte de a primi mailul care confirma acceptarea comenzii spre realizare, despre care se vorbeste la pct. 9 de mai sus. In aceasta privinta, Clientul trebuie sa contacteze urgent legatura cu Magazinul – este posibil prin telefon, cu confirmare prin e-mail.
 15. In cazul alegerii de catre Client a altei forme de plata decâ “ramburs” Magazinul îsi rezerva dreptul de a refuza realizarea comenzii în cadrul contractului de vânzare, în cazul când: (i) datele de contact ale Cumparatorului sunt atât de neclare, încât fac imposibila livrarea marfii, (ii) tranzactia nu a fost autorizata în sistemul de plati electronice sau (iii) plata pentru comanda nu a fost efectuata în termen de 2 zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

 

 1. LIVRAREA SI RECEPTIONAREA MARFURILOR
 2. Marfurile sunt livrate la adresa indicata de catre Client în comanda. Termenul estimativ pentru livrarea Marfurilor este stabilit în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea de catre Client a plasarii comenzii prin tasta „Trimite comanda”.
 3. Timpul prevazut pentru livrarea prin curier este de maximum 5 zile lucratoare din ziua trimiterii comenzii.
 4. Marfurile sunt livrate la adresa indicata de pe teritoriul României de catre o firma de curierat rapid. Taxele pentru livrarea produselor se indica în procesul de plasare a comenzii.
 5. Comenzile cu o valoare mai mare de 700 lei vor fi expediate gratuit. In celelalte cazuri, costul de expediere a Marfurilor achizitionate, este suportat de catre Client, lucru despre care este informat tot înainte de confirmarea comenzii plasate. La fiecare produs expediat se ataseaza dovada achizitionarii (bon fiscal sau factura fiscala) precum si un formular de înlocuire/returnare a marfii.
 6. PRETURI SI METODE DE PLATA
 7. Informatia despre pretul de achizitie al marfii de pe pagina de web a magazinului este obligatorie din momentul primirii de catre Client a unui e-mail de confirmare a acceptarii comenzii plasate de acesta, pentru achizitia Marfurilor selectate, conform pct. II par. 9. Respectivul pret nu mai sufera modificari, indiferent de modificarile de pret din Magazin care mai pot avea loc dupa confirmarea comenzii prin mail.
 8. Preturile produselor din magazine sunt exprimate în lei si contin toate taxele, inclusiv TVA, taxe vamale si impozite.
 9. Clientul va achita pretul Produselor comandate si cheltuielile de expeditie, dupa cum doreste:
 10. a)       “prin ramburs”, achitând firmei de curierat la livrare
 11. b)       prin sistemul de plata electronica
 12. ALL TECH  SERV îsi rezerva dreptul de a modifica pretul marfurilor aflate în Magazin, de a introduce în vânzare marfuri noi, de a desfasura sau de a revoca actiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce pe aceasta modificari conforme cu prevederile legislatiei în vigoare, cu conditia ca aceste modificari sa nu încalce drepturile persoanelor care au înncheiat contracte de vânzare a Marfurilor oferite de Magazin, înainte de efectuarea respectivelor modificari, sau a drepturilor perosanelor autorizate sa utilizeze a anume promotie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfasurarii sale.

 

 1. RECLAMATII REFERITOARE LA MARFURI
 2. Produsele oferite prin magazine sunt noi si originale. ALL TECH  SERV raspunde pentru defectele Marfurilor pe baza legislatiei în vigoare. De asemenea, ALL TECH  SERV respecta garantia legala pentru conformitatea produselor.
 3. ALL TECH  SERV va lua masuri pentru a asigura pe deplin functionarea corecta a Magazinului, în domeniile indicate de cunostintele tehnice actuale si se obliga sa înlature într-un termen rezonabil toate neajunsurile semnalizate de catre Clienti.
 4. Orice lucru cumparat în Magazin poate fi obiectul unei reclamatii, cu respectarea termenilor si conditiilor de reclamatie stabiliti prin lege, daca prezinta defecte ce constituie neconformitati cu contractul de vânzare încheiat.
 5. Reclamatiile se pot trimite prin posta, returnând marfa împreuna cu descrierea în scris a defectului sau cu un formular de reclamatie descarcat de pe pagina Magazinului si cu dovada achizitionarii, prin scrisoare recomandata sau alta alta forma de transmitere, la adresa: Tg. Ocna , str. Iernii nr.10 , jud. Bacau  adaugând: „Reclamatie magazin online ALL TECH  SERV ”. Clientul va fi informat despre modul de rezolvarea a reclamatiei în termen de 14 zile, calculate din ziua urmatoare primirii de catre Magazin a trimiterii cu marfa reclamata.
 6. Clientul are dreptul la urmatoarele pretentii, conform legislatiei în vigoare:
 7. a)   sa ceara sa renunte la Contract sau sa ceara reducerea pretului Marfii, daca Vânzatorul nu înlocuieste de urgenta si fara mari inconveniente pentru Cumparator, marfa defecta sau nu înlatura defectul, ori
 8. b)       sa ceara înlocuirea Marfii cu o alta fara defecte sau înlaturarea defectelor.
 9. In cazul în care reclamatia nu este admisa, Marfa va fi returnata împreuna cu un raport referitor la nejustificarea reclamatiei.
 10. In cazul în care se constata de catre Client deteriorarea Marfii în timpul transportului, se recomanda ca el sa întocmeasca în prezenta curierului un proces verbal de daune.

 

VII. RETURURILE DE MARFA – RETRAGEREA DIN CONTRACTUL DE VÂNZARE

 1. Clientul – consumator, asa cum este definit conform normelor în vigoare, are dreptul de a se retrage din contractul de vânzare fara a indica motivul.
 2. Termenul de retragere din contractul de vânzare a Marfurilor expira dupa împlinirea a 30 zile de la data când Clientul a intrat în posesia marfurilor.
 3. Pentru a-si exercita dreptul de retragere din contract, Clientul trebuie sa aduca la cunostinta Magazinului decizia sa de renuntare, printr-o declaratie clara transmisa pe adresa: ALL TECH  SERV S.R.L. , Tg. Ocna , str. Iernii nr.10 , jud. Bacau .Clientii pot folosi modelul de formular de retragere din contract care vi se pune la dispozitie prin e-mail imediat dupa confirmarea comenzii si care exista si pe website, dar acest lucru nu este obligatoriu. Clientii pot, de asemenea, sa completeze si sa trimita scanat formularul sau orice alte pretentii prin e-mail, la adresa: vanzari@rebel-electro.ro. Daca un Client foloseste aceasta modalitate, Magazinul îi va trimite de urgenta confirmarea primirii informatiei despre retragerea din contract pe un suport de informatii durabil (de ex. prin posta electronica).
 4. Pentru a respecta termenul de retragere din contract este suficient ca Clientul sa trimita informatiile referitoare la exercitarea dreptului de retragere înainte de împlinirea termenului de renuntare.
 5. Clientul trimite marfurile care fac obiectul retragerii din contract la urmatoarea adresa postala: ALL TECH  SERV S.R.L. , Tg. Ocna , str. Iernii nr.10 , jud. Bacau , Romania, cu mentiunea „rebel-electro.ro – Retur” nu mai târziu de 30 zile de la data când a informat Magazinul despre retragerea din prezentul contract. Termenul se considera a fi respectat daca Clientul returneaza obiectul înainte de împlinirea termenului de 30 zile.
 6. Clientul suporta costurile directe de returnare a marfurilor.
 7. In cazul retragerii din contract, Magazinul va returna Clientilor sumele încasate, in maximum 14 zile de la data când Magazinul a fost informat despre decizia Clientului de a-si exercita dreptul de renuntare la contract.
 8. Returnarea sumelor achitate de Client se face în acelasi mod cu cel ales de Client la tranzactia initiala, daca Clientul nu si-a exprimat acordul pentru alte solutii. Magazinul va face returnarea platii la momentul primirii produsului in ambalajul original, in stare impecabila.

 

VIII. INFORMATII REFERITOARE LA SERVICIILE PRESTATE ON-LINE

 1. Magazinul presteaza pentru Clienti urmatoarele servicii, pe cale electronica:
 2. a)   Facilitarea încheierii on-line a contractelor de vânzare din Magazin, conform prezentului Regulament,
 3. b)       Facilitarea deschiderii de conturi ale Clientilor în Magazin,
 4. c)       Transmiterea informatiei comerciale comandate, referitoare la marfuri.
 5. Clientul are dreptul de a se retrage din contractul de vânzare a marfurilor conform normelor juridice aplicabile si în baza principiilor stabilite de prezentul Regulament.
 6. Conditiile tehnice de prestare de catre Magazin, pe cale electronica, a serviciilor, sunt urmatoarele:
 7. a)       acces la Internet,
 8. b)       Detinerea unui cont de posta electronica.
 9. Reclamatii privitoare la serviciile prestate de Magazin pe cale electronica pot fi depuse transmitându-le la adresa de e-mail vanzari@rebel-electro.ro sau telefonic, la numerul 0740.091.530. Reclamatia Clientului trebuie sa contina denumirea beneficiarului si o scurta descriere a procesului reclamat. Magazinul se va stradui ca reclamatiile depuse sa fie examinate în cel mai scurt timp cu putinta, nu mai târziu de 14 zile de la data primirii reclamatiei de catre Magazin. Clientul va fi anuntat pe calea aleasa in legatura cu solutionarea reclamatiei.

 

 1. Alte prevederi
 2. Continutul si design-ul Rebel-electro.ro, sunt proprietatea ALL TECH  SERV  S.R.L. sunt protejate prin legislatia în vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.
 3. Puteti copia si printa continutul Rebel-electro.ro doar pentru folosinta dumneavoastra personala, în scopuri necomerciale.
 4. Este interzisa orice utilizare a continutului Rebel-electro.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislatia în vigoare.

 

 1. Forta majora. rebel-electro.ro, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nicio întârziere sau eroare în executarea obligatiilor contractuale sau în continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa rebel-electro.ro.

 

 1. PREVEDERI FINALE
 2. Datele personale ale Clientilor furnizate în timpul înregistrarii în Magazin sunt prelucrate de catre rebel-electro.ro exclusiv în scopul realizarii comenzilor; ele mai pot fi prelucrate si în scopuri de marketing, daca Clientul îsi exprima acordul pentru acest lucru, într-o declaratie separata. Clientul are dreptul de a completa, actualiza, corecta datele personale, de a retrage definitiv sau doar pentru o anume perioada de timp permisiunea pentru prelucrarea lor sau de a cere stergerea lor daca sunt incomplete, neactuale, neadevarate sau au fost colectate prin încalcarea legii sau nu sunt neaparat necesare pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate, precum si dreptul de a se împotrivi în cazul prelucrarii datelor personale în scopuri de marketing. Aceste informatii sunt detaliate în Politica de Confidentialitate care este o completarea la prezentul Regulament.
 3. Neacceptarea prevederilor prezentului Regulament face imposibila achizitionarea marfurilor oferite de Magazin. Magazinul ofera Clientului posibilitatea de a lua la cunostinta prevederile Regulamentului, la plasarea comenzii.

Clientii care detin cont în Magazin vor fi informati cu privire la modificarea Regulamentului prin e-mail. Clientul care nu accepta modificarile aduse la Regulament are dreptul de a-si închide contul în orice moment.